Onderstaand vindt u een overzicht van onze recente aankopen, deze panden zijn momenteel in ontwikkeling en worden op korte termijn volledig beschikbaar voor de verhuur.

Eind 2018 heeft Jovi Investments het Haagse kantorencomplex Castellum aangekocht. Het complex omvat 16.500 m2 kantoorruimte en beschikt over ruim 500 parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Meer informatie vindt u hier.
In het vierde kwartaal van 2017 is het markante pand aan de Maanweg ingelijfd in de portefeuille. De ‘Haagse Arc’ geldt tegenwoordig als thuisbasis van Jovi Investments. Inmiddels is de renovatie in volle gang en hebben de eerste huurders het pand betrokken, zoals u hier kunt lezen.

Begin 2018 kocht Jovi het object aan het Leeghwaterplein 45. Het pand fungeerde lange tijd als kantoor van een woningbouwcorporatie, de kantoorfunctie blijft intact. Het pand is gevestigd in de Haagse wijk Laakhaven, een gebied dat volop in ontwikkeling is op het gebied van wonen, werk en ontspanning.
In september 2018 zijn twee kantoorpanden aan de Einsteinlaan en de Louis Braillelaan aan onze portefeuille toegevoegd. Bovenstaand is gebouw ‘Firenze’ weergegeven, dit pand wordt momenteel gemoderniseerd zodat het voldoet aan hedendaagse standaarden.