Benoordenhoutseweg 21-23, Den Haag

In de hoogwaardige business units aan de Benoordenhoutseweg resideert u in een kwalitatief hoogwaardige kantooromgeving. De units beschikken over een eigen internetaansluiting en zijn voorts van alle gemakken voorzien. De centrale entree is uitgerust met een digitaal paneel waarop bezoekers zich kunnen aanmelden voor hun afspraak. Voorts beschikt het pand over koffie-automaten, frisdrankautomaten, enkele keukens en toiletgroepen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Het pand aan de Benoordenhoutseweg kenmerkt zich door haar klassieke uitstraling. Het ligt aan de rand van het centrum van Den Haag en bestaat uit 6 samengevoegde herenhuizen. In de diverse hoogwaardige businessunits hebben verschillende goede doelen en ondernemingen met zowel nationaal als internationaal karakter hun thuis gevonden.

Momenteel hebben wij meerdere business units beschikbaar, variërend in grootte van 22 m² tot 30 m². De huurprijzen per maand beginnen bij € 450,- voor de kleine units en lopen op tot € 550,- voor de grotere units, prijzen zijn inclusief service- en energiekosten.