(Kantorencomplex) Zuidflank, Rijswijk

Kantoor Zuid Flank Patrijsweg
In Rijswijk bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie aan de Rijksweg A13 het Businesspark Zuidflank. In het imponerende complex zijn onder andere prominente bedrijven als TNO, Emerson, Autototaalglas, Tam Tam en Golfplaza gevestigd.

Aan de achterzijde van het complex zijn meerdere representatieve bedrijfsruimten gesitueerd. Via de voorzijde heeft u toegang tot de verschillende kantoorruimten en de showrooms welke goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.

De bereikbaarheid van het complex is uitstekend te noemen. In de nabije omgeving zijn een tramhalte en bushalte aanwezig. Via afslag Delft Noord (A13) bent u met eigen vervoer bijna direct op het terrein van Businesspark Zuidflank waar op eigen terrein geparkeerd kan worden.

Locatie
Op 5 minuten loopafstand ligt tramhalte Brasserskade vanwaar treinstation Den Haag centraal binnen 30 minuten te bereiken is. Het station van Delft is via deze tramhalte binnen 10 minuten te bereiken. Tevens is er een bushalte voor buslijn 60/ 62 in op de nabijgelegen Brasserskade.

Het Business Park ligt vrijwel direct aan de rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag). Hierdoor ontstaat via de verkeerspleinen Ypenburg en het Prins Clausplein een aansluiting op de rijkswegen A4 (Delft – Amsterdam) en de A12 (Den Haag – Utrecht – Arnhem).

Oppervlakte
Totale oppervlakte van het complex omvat ruim 24.000 m². In het complex zijn momenteel verschillende kantoor- en bedrijfsruimtes voor verhuur beschikbaar vanaf 170 m² en tot ruim 2.600 m² aansluitend en op één vloer.

De bedrijfsruimten welke voorzien zijn van een overheaddeur en er is een vloerbelasting toegestaan van 1.000 Kg per m².

Bedrijfsruimte
Patrijsweg 50 – oppervlakte ca. 230 m² vvo
Kantoorruimte:

Er zijn diverse metrages beschikbaar tussen de 170 m² en 2.600 m² vvo
Het metrage is vastgesteld conform NEN 2580.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Categorieën: ,

Beschrijving