Laan van Oversteen 20, Rijswijk

In de degelijke kantoorvloeren in het pand aan de Laan van Oversteen houdt u kantoor in een hoogwaardige kantooromgeving aan de rand van Rijswijk. De vloeren beschikken allen over eigen netwerkaansluitingen en zijn voorts van alle digitale gemakken voorzien. Voorts beschikt het pand over meerdere koffie-automaten, enkele goed uitgeruste keukens en toiletgroepen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Het kenmerkende kantoorpand ‘Wing Building,’ het zusje van ‘Santorini Building’ aan de Laan van Oversteen kenmerkt zich door haar statige doch uitnodigende uitstraling. Het ligt zeer gunstig naast de A4, wat een prima bereikbaarheid tot gevolg heeft. Op de gerenoveerde kantoorvloeren kunt u in een dynamische businessomgeving de uitdaging aangaan om uw bedrijf te ontwikkelen.

Momenteel hebben wij 3 kantoorvloeren beschikbaar op de tweede, vierde en vijfde etage. De laatste twee vloeren omvat circa 300 m², terwijl de vloer op de tweede etage ruim 1.100 m² groot is. De huurprijzen per m² liggen op jaarbasis rond € 79,- exclusief service- en energiekosten.