Hier vindt u meer informatie over het kantorencomplex Castellum dat wij eind 2018 hebben toegevoegd aan onze portefeuille.

Algemene informatie

Het kantoorpand is gelegen op zichtlocatie van de A4 op bedrijventerrein Forepark. Via de afrit Leidschendam is het pand zeer snel te bereiken en heeft u elders een afspraak? De vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het pand ook goed bereikbaar, er rijden meerdere bussen naar de locatie en in de spits rijdt een snelbus van NS-station Voorburg via Leidschendam-Voorburg nar het Forepark.

Het Castellum omvat in totaal 1.337 m² archiefruimte en 16.715 m² kantoorruimte. Op eigen terrein bevinden zich ook bijna 500 parkeerplaatsen. De kantoorruimte bestaat uit open kantoorvloeren die door huurder vrij in te delen zijn, zodat sprake is van een turn-key oplevering die geheel aansluit bij uw wensen.

Het kantoorpand voldoet aan hoge duurzaamheidseisen, zo heeft het een energielabel C en zijn er meerdere werken in gang gezet om het energielabel binnen 10 jaar op het hoogste niveau te hebben.

Verhuurcondities

Het pand kent een hoogwaardig afwerkingsniveau. De technische installatie verkeren in goede staat net als de overige voorzieningen als toiletgroepen, liftinstallaties en pantry’s.

De huurprijs ligt op € 110,- m² vvo per jaar. De vaste bijdrage service- en energiekosten bedraagt € 37,50 per m² vvo per jaar. De huur per parkeerplaats is € 780,- per jaar. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voor de verdere huurcondities kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan maken wij voor u een verhuuraanbieding op maat.