Onderstaand vindt u een overzicht van onze recente aankopen. Deze panden zijn deels of volledig verbouwd en bieden u een prettige werkomgeving met aangename faciliteiten.

Eind 2018 heeft Jovi Investments het Haagse kantorencomplex Castellum aangekocht. Het complex omvat 16.500 m2 kantoorruimte en beschikt over ruim 500 parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Meer informatie betreffende het huren van kantoorruimte in dit pand vindt u hier.
In het vierde kwartaal van 2017 is het markante pand aan de Maanweg ingelijfd in de portefeuille. De ‘Haagse Arc’ geldt tegenwoordig als thuisbasis van Jovi Investments. Inmiddels is de renovatie in de afrondende fase, enkele impressies van de werkzaamheden vindt u hier. Bent u ge├»nteresseerd in het huren van kantoorruimte in dit pand? Klik dan hier voor meer informatie.

Begin 2018 kocht Jovi het object aan het Leeghwaterplein 45. Het pand fungeerde lange tijd als kantoor van een woningbouwcorporatie, de kantoorfunctie blijft intact. Het pand is gevestigd in de Haagse wijk Laakhaven, een gebied dat volop in ontwikkeling is op het gebied van wonen, werk en ontspanning. Voor meer informatie aangaande het huren van kantoorruimte in dit pand klikt u hier.
In september 2018 zijn twee kantoorpanden aan de Einsteinlaan en de Louis Braillelaan aan onze portefeuille toegevoegd. Bovenstaand is gebouw ‘Firenze’ weergegeven, dit pand wordt momenteel gemoderniseerd zodat het voldoet aan hedendaagse standaarden. Wilt u meer weten over de verhuur van dit pand? Klik dan hier.