Hier vindt u meer informatie over het kantoorpand aan de Maanweg, waar wij momenteel onze thuisbasis hebben.

Algemene informatie

Het pand is gelegen op zichtlocatie vanaf de Utrechtsebaan en wordt gekenmerkt door lichte uitstraling. Met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar via de afrit Voorburg. Het pand ligt op loopafstand van NS-station Voorburg, waar ook diverse buslijnen arriveren vanuit Leiden en Den Haag. De belangrijkste steden in de Randstad zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Het kantoorpand aan de Maanweg maakt onderdeel uit van het Haagse stadsgebied Binckhorst. Dit gebied is momenteel volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, ontspannen en werken. Het doel is om de komende jaren 5.000 woningen te realiseren. Op lange termijn is dit doel zelfs 10.000 woningen en met alle bijbehorende voorzieningen maakt dit de Binckhorst een aantrekkelijk vestigingsgebied.

De ‘Haagse Arc’ zoals het pand liefkozend wordt genoemd, bestaat uit 22.553 m² kantoorruimte en een ruime parkeergarage met circa 425 parkeerplaatsen. Ongeveer 6.000 m² is vrij voor de verhuur evenals 100 parkeerplaatsen.

De eisen aan duurzaamheid zijn hoog voor dit pand, zo beschikt het over energielabel C en worden alle kantoorvloeren voorzien van slimme oplossingen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. In 2028 is het doel om energielabel A gerealiseerd te hebben, het hoogst mogelijke energielabel in Nederland.

Verhuurcondities

Het pand kent een hoogwaardig afwerkingsniveau. De technische installatie verkeren in goede staat net als de overige voorzieningen als toiletgroepen, liftinstallaties en pantry’s.

De huurprijs ligt op € 115,- m² vvo per jaar. De vaste bijdrage service- en energiekosten bedraagt € 37,50 per m² vvo per jaar. De huur per parkeerplaats is € 1.000,- per jaar. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voor de verdere huurcondities kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan maken wij voor u een verhuuraanbieding op maat.