Hier vindt u meer informatie over het kantoorpand aan het Leeghwaterplein dat wij begin 2018 hebben toegevoegd aan onze portefeuille.

Algemene informatie

Het kantoorpand is gelegen in de dynamische Haagse wijk Laakhaven. Op loopafstand bevindt zich een groot winkelcentrum, de Haagse Hogeschool en NS-station Den Haag HS. Voor de deur is een tramhalte gelegen en in de directe nabijheid stoppen meerdere buslijnen. Naast de uitstekende bereikbaarheid met het OV is het het pand ook met de auto zeer goed te bereiken.

Het pand meet ruim 4.000 m² vvo kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen. De parkeergelegenheid is met 67 plekken in de ondergelegen parkeergarage uitstekend op orde.

De eisen aan duurzaamheid zijn hoog voor dit pand, zo beschikt het over energielabel C en worden alle kantoorvloeren voorzien van slimme oplossingen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. In uiterlijk 2030 is het doel om energielabel A gerealiseerd te hebben, het hoogst mogelijke energielabel in Nederland.

Verhuurcondities

Het pand kent een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. De technische installatie verkeren in goede staat net als de overige voorzieningen waaronder de toiletgroepen, liftinstallaties en pantry’s.

De huurprijs ligt op € 115,- m² vvo per jaar. De vaste bijdrage service- en energiekosten bedraagt € 37,50 per m² vvo per jaar. De huur per parkeerplaats is € 900,- per jaar. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voor de verdere huurcondities kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan maken wij voor u een verhuuraanbieding op maat.