Hier vindt u meer informatie over het kantoorpand aan de Louis Braillelaan dat wij vorig jaar september hebben toegevoegd aan onze portefeuille.

Algemene informatie

In Zoetermeer is op zichtlocatie vanaf de A12 kantoorpand ‘Firenze’ gelegen. De locatie is met de auto zeer goed bereikbaar, dit geldt ook voor het OV. de gunstige liggen nabij de stations Zoetermeer en Zoetermeer Oost levert een uitstekende bereikbaarheid op.

Het pand beschikt over 87 parkeerplaatsen en biedt een vrij verhuurbaar kantooroppervlak van circa 6.300 m².

De eisen aan duurzaamheid zijn hoog voor dit pand, zo beschikt het over energielabel C en worden alle kantoorvloeren voorzien van slimme oplossingen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. In uiterlijk 2029 is het doel om energielabel A gerealiseerd te hebben, het hoogst mogelijke energielabel in Nederland.

Verhuurcondities

Het pand kent een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. De technische installatie verkeren in goede staat net als de overige voorzieningen waaronder de toiletgroepen, liftinstallaties en pantry’s.

De huurprijs ligt op € 105,- m² vvo per jaar. De vaste bijdrage service- en energiekosten bedraagt € 37,50 per m² vvo per jaar. De huur per parkeerplaats is € 720,- per jaar. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voor de verdere huurcondities kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan maken wij voor u een verhuuraanbieding op maat.